Geschiedenis

In 2007 startte André de Groot, gedreven door de passie in het aanleggen van bestrating, het bestratingsbedrijf ‘De Groot aanneming en bestrating’. Vanuit deze passie is het bestratingsbedrijf in korte tijd gegroeid tot een solide onderneming, gespecialiseerd in het aanbrengen van verhardingen. In januari 2011 is de eenmanszaak omgezet tot een besloten vennootschap en is de bedrijfsnaam veranderd tot DG Infra BV.

Werkmethode

In de loop der jaren heeft DG Infra BV een unieke werkwijze ontwikkeld, gefundeerd op drie pijlers; kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit. De eerste pijler is kwaliteit, wat een drijfveer is voor onszelf maar ook voor een tevreden klant. Onlosmakelijk hiervan is de tweede pijler; samenwerking. Vanuit het team-motto Together Everone Achieves More, is er bij elke klus een intensieve samenwerking tussen de klant en DG Infra BV. Zodoende wordt er echt geleverd wat echt gevraagd wordt. De derde pijler is flexibel. Ondanks alle drukte vinden wij het belangrijk om voor de klant klaar te staan wanneer de klant dat wil. Samen met de klant zoeken we naar een zo goed mogelijke oplossing. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om projecten aan te pakken op een moment waarbij er weinig mogelijk overlast veroorzaakt wordt.

Werkzaamheden

DG INFRA BV is actief in bestratingen en daaruit voortkomende werkzaamheden. Dankzij haar grote netwerk is het mogelijk om een breed scala aan werkzaamheden te verrichten. Hierbij wordt er gewerkt voor overheden, bedrijven en de particuliere sector.