Over ons

DG Infra BV is actief in grondwerk, riolering, bestrating en sierbestrating. Dankzij ons grote netwerk is het mogelijk om een breed scala aan werkzaamheden te verrichten. We werken dan ook voor overheden, bedrijven en de particuliere sector.

Geschiedenis

In 2007 is – gedreven door de passie in grondwerk, riolering en (sier)bestrating – de ‘voorloper’ van DG Infra BV opgericht. Vanuit deze passie is het bedrijf in korte tijd gegroeid tot een solide onderneming. In januari 2011 is de eenmanszaak omgezet tot een besloten vennootschap en is de bedrijfsnaam veranderd naar DG Infra BV.

Werkmethode

In de loop der jaren heeft DG Infra BV een unieke werkwijze ontwikkeld, gefundeerd op drie pijlers, namelijk kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit. De eerste pijler is kwaliteit. Dit is een drijfveer voor onszelf – maar uiteraard ook voor een tevreden klant. Onlosmakelijk verbonden hieraan is de tweede pijler; samenwerking. Vanuit het TEAM-motto ‘Together Everyone Achieves More’ is er bij elke klus een intensieve samenwerking tussen de klant en DG Infra BV. Zodoende wordt er echt geleverd wat er gevraagd wordt.

De derde pijler is flexibel. Ondanks alle drukte vinden wij het belangrijk om voor de opdrachtgever klaar te staan wanneer hij of zij dat wil. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar een zo goed mogelijke oplossing. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om projecten aan te pakken op een moment waarbij er weinig mogelijk overlast veroorzaakt wordt.